Wywar z kości przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wywar z kości

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 litry

1 szczypta

350 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kości umyj, porąb na kawałki i zalej zimną wodą. Następnie gotuj około godziny.

Krok 2

Włoszczyznę oczyść, dodaj do wywaru, posól i gotuj do czasu, gdy warzywa staną się miękkie.

Krok 3

Przecedź wywar, mięso obierz z kości i włóż do zupy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej