Wywar z kości

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

151

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 litry

1 szczypta

350 gramów

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kości umyj, porąb na kawałki i zalej zimną wodą. Następnie gotuj około godziny.

Krok 2

Włoszczyznę oczyść, dodaj do wywaru, posól i gotuj do czasu, gdy warzywa staną się miękkie.

Krok 3

Przecedź wywar, mięso obierz z kości i włóż do zupy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wywar z kości - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Zapiekanka z pieczarkami
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej