Wywar z ryb przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wywar z ryb

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 litry

1 ziarno

1 sztuka

1 szczypta

350 gramów

50 mililitrów

50 gramów

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa umyj, obierz, opłucz i zalej wrzącą wodą.

Krok 2

Następnie dodaj umyte grzyby oraz przyprawy i gotuj 15 minut.

Krok 3

Oczyszczone ryby opłucz, pokrój w dzwonka i włóż do wywaru. Posól i ugotuj na małym ogniu.

Krok 4

Miękką rybę wyjmij, wywar przecedź i połącz z winem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej