Wywar z ryb przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wywar z ryb

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 litry

1 ziarno

1 sztuka

1 szczypta

350 gramów

50 mililitrów

50 gramów

1 kilogram

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa umyj, obierz, opłucz i zalej wrzącą wodą.

Krok 2

Następnie dodaj umyte grzyby oraz przyprawy i gotuj 15 minut.

Krok 3

Oczyszczone ryby opłucz, pokrój w dzwonka i włóż do wywaru. Posól i ugotuj na małym ogniu.

Krok 4

Miękką rybę wyjmij, wywar przecedź i połącz z winem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wywar z ryb - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej