Zupa jarzynowa II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

61

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

150 gramów

150 gramów

150 mililitrów

150 gramów

250 gramów

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

1.5 litra

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marchew i selera oczyść i opłucz, po czym pokrój w paski i zalej wywarem. Ugotuj.

Krok 2

Pomidory umyj, sparz i obierz ze skórki. Następnie pokrój w kostkę i dodaj do warzyw.

Krok 3

Pieczarki pokrój w paski i dodaj do zupy pod koniec gotowania.

Krok 4

Zupę połącz ze śmietaną i startym serem. Posyp posiekaną natką pietruszki, zagotuj i dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa jarzynowa II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej