
Składniki
null
3 sztuki
50 gramów
null
2 łyżki
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser i pomidory pokrój w plastry, a następnie ułóż na 5 kawałkach folii aluminiowej.
Krok 2
Na wierzchu połóż plasterki oliwek.
Krok 3
Skrop oliwą, posyp pieprzem i ziołami. Zawiń brzegi folii i piecz około 25 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej