Żeberka w oryginalnej marynacie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żeberka w oryginalnej marynacie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1.5 kilograma

2 łyżki

3 sztuki

null

1 łyżka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka umyj, podziel na kawałki, a następnie włóż do osolonego wrzątku i gotuj około 30 minut.

Krok 2

Czosnek zmiażdż.

Krok 3

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej ostudzone żeberka.

Krok 4

Wstaw do lodówki na noc.

Krok 5

Piecz 15 minut.

Tagi:mięso
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Placek z gulaszem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej