Żeberka w oryginalnej marynacie

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

128

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

1.5 kilograma

2 łyżki

3 sztuki

null

1 łyżka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka umyj, podziel na kawałki, a następnie włóż do osolonego wrzątku i gotuj około 30 minut.

Krok 2

Czosnek zmiażdż.

Krok 3

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej ostudzone żeberka.

Krok 4

Wstaw do lodówki na noc.

Krok 5

Piecz 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka w oryginalnej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Szparagi z sosem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej