Zielona zapiekanka przepis – Zobacz na przepisy.pl

Zielona zapiekanka

Autor: Weronika Kożańska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

200 gramów

140 gramów

200 gramów

150 gramów

4 plastry

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój w kostkę i podduś na patelni.

Krok 2

Warzywa i makaron ugotuj al dente.

Krok 3

Wszystko przełóż do naczynia żaroodpornego.

Krok 4

Na górę wyłóż ser i zapiecz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zielona zapiekanka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej