
Składniki
200 gramów
140 gramów
200 gramów
150 gramów
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w kostkę i podduś na patelni.
Krok 2
Warzywa i makaron ugotuj al dente.
Krok 3
Wszystko przełóż do naczynia żaroodpornego.
Krok 4
Na górę wyłóż ser i zapiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 

Kotlet po kowalsku
45 min.
łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej