
Składniki
200 gramów
140 gramów
200 gramów
150 gramów
4 plastry
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w kostkę i podduś na patelni.
Krok 2
Warzywa i makaron ugotuj al dente.
Krok 3
Wszystko przełóż do naczynia żaroodpornego.
Krok 4
Na górę wyłóż ser i zapiecz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej