Zupa niewolników

Autor: rtiopek

ratingratingratingratingrating

356

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 litr

1 sztuka

500 gramów

6 sztuk

2 sztuki

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W gotującej wodzie rozpuść kostki bulionowe i wrzuć rozdrobnione mięso mielone

Krok 2

Drobno pokrój papryczki, cebule i dwie puszki przepłukanej fasoli. Wszystko gotuj ok. 20 min

Krok 3

Po 20 min. zmiksuj blenderem i dorzuć trzecią puszkę fasoli. Kotuj kolejne 20 min

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa niewolników - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej