Składniki
1 litr
1 sztuka
500 gramów
6 sztuk
2 sztuki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W gotującej wodzie rozpuść kostki bulionowe i wrzuć rozdrobnione mięso mielone
Krok 2
Drobno pokrój papryczki, cebule i dwie puszki przepłukanej fasoli. Wszystko gotuj ok. 20 min
Krok 3
Po 20 min. zmiksuj blenderem i dorzuć trzecią puszkę fasoli. Kotuj kolejne 20 min
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej