Zupa truskawkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

380

11 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1.5 litra

null

0.6 szklanki

2 łyżki

null

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Truskawki zalej wrzątkiem i ugotuj.

Krok 2

Gdy będą miękkie wyjmij je z zalewy, ostudź i zmiksuj w blenderze.

Krok 3

Mus dodaj do wody w której się gotowały. Dodaj mąkę i przypraw.

Krok 4

Podawaj z makaronem ugotowanym wg przepisu na opakowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej