Zupa truskawkowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa truskawkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

11 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1.5 litra

null

0.6 szklanki

2 łyżki

null

0.5 kilograma

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Truskawki zalej wrzątkiem i ugotuj.

Krok 2

Gdy będą miękkie wyjmij je z zalewy, ostudź i zmiksuj w blenderze.

Krok 3

Mus dodaj do wody w której się gotowały. Dodaj mąkę i przypraw.

Krok 4

Podawaj z makaronem ugotowanym wg przepisu na opakowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa truskawkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Szynka w galarecie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej