
Składniki
2 sztuki
1 szklanka
1 sztuka
1 łyżeczka
2 sztuki
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso zalej wodą i gotuj ok. 20 minut.
Krok 2
Ziemniaki i marchew obierz, pokrój na małe kawałki, dodaj do mięsa.
Krok 3
Gotuj do czasu, gdy wszystkie składniki będą miękkie. Dodaj masło.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej