Zupa z kalafiorem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

80

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szklanka

1 sztuka

1 łyżeczka

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso zalej wodą i gotuj ok. 20 minut.

Krok 2

Ziemniaki i marchew obierz, pokrój na małe kawałki, dodaj do mięsa.

Krok 3

Gotuj do czasu, gdy wszystkie składniki będą miękkie. Dodaj masło.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa z kalafiorem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej