Chłodnik wiosenny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chłodnik wiosenny

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

400 mililitrów

1 pęczek

1 pęczek

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórek i rzodkiewkę zetrzyj na tartce z grubymi oczkami.

Krok 2

Jajka ugotuj na twardo, pokrój w ósemki i włóż do talerzyków.

Krok 3

Kefir wymieszaj z warzywami, dopraw i rozlej do miseczek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej