Chłodnik wiosenny przepis – Zobacz na przepisy.pl

Chłodnik wiosenny

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

400 mililitrów

1 pęczek

1 pęczek

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórek i rzodkiewkę zetrzyj na tartce z grubymi oczkami.

Krok 2

Jajka ugotuj na twardo, pokrój w ósemki i włóż do talerzyków.

Krok 3

Kefir wymieszaj z warzywami, dopraw i rozlej do miseczek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chłodnik wiosenny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej