Aromatyczna karkówka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

160

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

0.5 szklanki

null

null

2 sztuki

0.5 szklanki

3 łyżki

800 gramów

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso opłucz, a następnie podziel na 6 kotletów.

Krok 2

Cebulę i czosnek drobno posiekaj.

Krok 3

Cebule, czosnek, zioła, przyprawy wymieszaj z olejem i czerwonym winem.

Krok 4

Zamarynuj mięso i wstaw na noc w chłodne miejsce.

Krok 5

Przed pieczeniem oczyść mięso częściowo z marynaty i piecz przez 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Aromatyczna karkówka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej