
Składniki
8 sztuk
4 łyżki
8 sztuk
8 plastrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ugotuj ziemniaki, a następnie oprósz je solą i pieprzem.
Krok 2
Na każdym ziemniaku połóż liście szałwii i owiń plastrem bekonu.
Krok 3
Ziemniaki skrop olejem i grilluj 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej