bleblelbel

Autor: Marta Wróbel

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

obierz jajko

Krok 2

ugotuj jajko

Krok 3

poloz na talerzu

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • bleblelbel - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej