
Składniki
0.5 szklanki
null
null
3 sztuki
10 plastrów
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Czosnek zmiażdż, zioła posiekaj.
Krok 2
Olej wymieszaj z posiekanymi składnikami i dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Zamarynuj mięso, wstaw na noc do lodówki.
Krok 4
Piecz gotowe mięso przez 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej