Boczek z ziołami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Boczek z ziołami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

null

null

3 sztuki

10 plastrów

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek zmiażdż, zioła posiekaj.

Krok 2

Olej wymieszaj z posiekanymi składnikami i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Zamarynuj mięso, wstaw na noc do lodówki.

Krok 4

Piecz gotowe mięso przez 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Boczek z ziołami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Sałatka rosyjska
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej