
Składniki
0.5 kilograma
2 sztuki
200 gramów
1 opakowanie
3 sztuki
4 sztuki
1 szczypta
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchewkę obierz i ugotuj na miękko w wodzie z dodatkiem Bulionu na włoszczyźnie Knorr. Odcedź i schłodź.
Krok 2
Brokuły podziel na mniejsze różyczki i ugotuj w wywarze po gotowaniu marchewki na półtwardo. Mrożone tylko spaż. Schłodź.
Krok 3
Jajka ugotować na twardo. po przestudzeniu obierz i podzielić na ósemki.
Krok 4
Ugotowaną marchewkę pokroić w kostkę, pomidory sparzyć, obrać ze skórki, podzielić na ósemki.
Krok 5
Wszystko delikatnie wymieszać, dodać odsączony z zalewy groszek i majonez. dopraw pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej