Sałatka z raszponką, serem i szynką parmeńską
7 os.
łatwe
15 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij28 osób zapisało

Składniki
150 gramów
100 gramów
6 plastrów
12 sztuk
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Raszponkę ułożyć na talerzu. Ser pokroic w kostkę, pomidroki przekroic na pół. Na raszponce ułożyć ser, szynkę, pomidorki i prosciutto.
Krok 2
Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu. Salatkę polać sosem i podawać.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Mizeria z cukinii
15 min.
łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej