BUŁKA Z JAJEM :) przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

BUŁKA Z JAJEM :)

Autor: It's My Little Yummy

ratingratingratingratingrating

1

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 sztuka

2 sztuki

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotowanie jest super proste. Na patelnię daję troszkę masełka i wpijam jajko. Robię je na malutkim ogniu pod przykryciem, kiedy widzę, że zaczyna tężeć daję na nie 2 plasterki sera żółtego.

Krok 2

W tym samym czasie przygotowuję bułkę. Smaruję ją masełkiem, kładę wędlinę sałatę i trochę ketchupu.

Krok 3

W finałowym wejściu jest jajko na wędlinkę. Gotowe. Taką bułę z jajem pakuję mężowi do pracy jest niezwykle pożywna i dodaje energii. Polecam :) Smacznego!!!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • BUŁKA Z JAJEM :) - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej