Dieta 1500 kalorii

100 przepisów - 20 dni

Chleb razowy z serem twarogowym

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

119 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
10 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

17 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

4 łyżki

280 gramów

4 łyżki

surówka:

4 sztuki

8 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Pieczywo posmarować Ramą. Ułożyć na pieczywie plasterki sera.

Chleb razowy z serem twarogowym  - Krok 1

Krok 2

Całość posypać kiełkami.

Chleb razowy z serem twarogowym  - Krok 2

Krok 3

Surówka – pokroić w dużą kostkę pomidora i ogórki. Całość wymieszać.

Chleb razowy z serem twarogowym  - Krok 3
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, cynku, miedzi, manganu, witamin: A, C, B1, B2, kwasu foliowego.

2

Opinie o przepisie

  • Iwona Nowaczyk

    Iwona Nowaczyk

    Gdzie znajdę kaloryczność dań? Mogę prosić o zrzut ekranu z tą informacją?

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Dany Woźniak

    Dany Woźniak

    Smakowało

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chleb razowy z serem twarogowym  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej