Chrupiąca fasolka szparagowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chrupiąca fasolka szparagowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

500 gramów

2 łyżki

60 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolkę umyj, oczyść i ułóż na podwójnej folii aluminiowej razem z kawałeczkami masła.

Krok 2

Oprósz przyprawami i grilluj przez 20 minut, aż fasolka się zrumieni.

Krok 3

Oprósz pokruszonym białym serem i przełóż na talerz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej