
Składniki
null
2 łyżki
null
500 gramów
2 łyżki
60 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolkę umyj, oczyść i ułóż na podwójnej folii aluminiowej razem z kawałeczkami masła.
Krok 2
Oprósz przyprawami i grilluj przez 20 minut, aż fasolka się zrumieni.
Krok 3
Oprósz pokruszonym białym serem i przełóż na talerz.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej