Chrupiąca fasolka szparagowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Chrupiąca fasolka szparagowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

500 gramów

2 łyżki

60 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolkę umyj, oczyść i ułóż na podwójnej folii aluminiowej razem z kawałeczkami masła.

Krok 2

Oprósz przyprawami i grilluj przez 20 minut, aż fasolka się zrumieni.

Krok 3

Oprósz pokruszonym białym serem i przełóż na talerz.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Chrupiąca fasolka szparagowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej