Rybna przystawka w cytrynowych miseczkach
łatwe
3 osoby zapisały

Składniki
1 szczypta
1 szczypta
4 sztuki
1 łyżeczka
1 opakowanie
1 łyżka
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cytryny sparz wrzątkiem i osusz. Zatnij wierzchy i delikatnie łyżeczką wydrąż miąższ.
Krok 2
Usuń pestki i błonki, posiekaj i wymieszaj razem z osączonym z zalewy tuńczykiem, masłem i musztardą. Dopraw do smaku.
Krok 3
Białko ubij na parze i delikatnie połącz z resztą farszu.
Krok 4
Nadziej cytrynowe miseczki rybną masą i odstaw na ok. 1-2 godziny do lodówki.
Krok 5
Przed podaniem udekoruj smaczną rybną przystawkę świeżymi listkami ziół.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej