
Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 plaster
5 łyżek
2 opakowania
4 sztuki
4 sztuki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chlebki opiecz w piekarniku, a następnie rozetnij jeden koniec, formując kieszonkę.
Krok 2
Do miseczki przełóż majonez oraz odcedzone mięso tuńczyka. Następnie wsyp zawartość opakowania sosu Knorr i całość dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Rozchylone kieszonki napełnij pokrojoną sałatą, cebulą oraz rybnym farszem.
Krok 4
Kieszonki ułóż na talerzu i udekoruj pozostałymi składnikami, tworząc oczy, nos oraz nóżki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej