
Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 plaster
5 łyżek
2 opakowania
4 sztuki
4 sztuki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chlebki opiecz w piekarniku, a następnie rozetnij jeden koniec, formując kieszonkę.
Krok 2
Do miseczki przełóż majonez oraz odcedzone mięso tuńczyka. Następnie wsyp zawartość opakowania sosu Knorr i całość dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Rozchylone kieszonki napełnij pokrojoną sałatą, cebulą oraz rybnym farszem.
Krok 4
Kieszonki ułóż na talerzu i udekoruj pozostałymi składnikami, tworząc oczy, nos oraz nóżki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej