Mini pita z tuńczykiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini pita z tuńczykiem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

51 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

21 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 opakowanie

2 opakowania

null

1 sztuka

5 łyżek

2 sztuki

1 plaster

4 sztuki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chlebki opiecz w piekarniku, a następnie rozetnij jeden koniec, formując kieszonkę.

Krok 2

Do miseczki przełóż majonez oraz odcedzone mięso tuńczyka. Następnie wsyp zawartość opakowania sosu Knorr i całość dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Rozchylone kieszonki napełnij pokrojoną sałatą, cebulą oraz rybnym farszem.

Krok 4

Kieszonki ułóż na talerzu i udekoruj pozostałymi składnikami, tworząc oczy, nos oraz nóżki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej