Mini pita z tuńczykiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mini pita z tuńczykiem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

heart
55 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

16 osób wydrukowało

Pobierz pdf

34 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

1 plaster

5 łyżek

2 opakowania

4 sztuki

4 sztuki

null

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chlebki opiecz w piekarniku, a następnie rozetnij jeden koniec, formując kieszonkę.

Krok 2

Do miseczki przełóż majonez oraz odcedzone mięso tuńczyka. Następnie wsyp zawartość opakowania sosu Knorr i całość dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Rozchylone kieszonki napełnij pokrojoną sałatą, cebulą oraz rybnym farszem.

Krok 4

Kieszonki ułóż na talerzu i udekoruj pozostałymi składnikami, tworząc oczy, nos oraz nóżki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Warzywa po chińsku
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej