
Składniki
1 opakowanie
2 sztuki
1 sztuka
1 plaster
5 łyżek
2 opakowania
4 sztuki
4 sztuki
null
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chlebki opiecz w piekarniku, a następnie rozetnij jeden koniec, formując kieszonkę.
Krok 2
Do miseczki przełóż majonez oraz odcedzone mięso tuńczyka. Następnie wsyp zawartość opakowania sosu Knorr i całość dokładnie wymieszaj.
Krok 3
Rozchylone kieszonki napełnij pokrojoną sałatą, cebulą oraz rybnym farszem.
Krok 4
Kieszonki ułóż na talerzu i udekoruj pozostałymi składnikami, tworząc oczy, nos oraz nóżki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej