Mini pita z tuńczykiem

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

51 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 opakowanie

2 opakowania

null

1 sztuka

5 łyżek

2 sztuki

1 plaster

4 sztuki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chlebki opiecz w piekarniku, a następnie rozetnij jeden koniec, formując kieszonkę.

Krok 2

Do miseczki przełóż majonez oraz odcedzone mięso tuńczyka. Następnie wsyp zawartość opakowania sosu Knorr i całość dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Rozchylone kieszonki napełnij pokrojoną sałatą, cebulą oraz rybnym farszem.

Krok 4

Kieszonki ułóż na talerzu i udekoruj pozostałymi składnikami, tworząc oczy, nos oraz nóżki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mini pita z tuńczykiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej