Tosty z pomidorową salsą

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

159 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

35 osób wydrukowało

Pobierz pdf

75 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 opakowanie

3 łyżki

3 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

0.5 pęczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zawartość opakowania Knorr wymieszaj z wodą i oliwą. Dodaj posiekaną kolendrę oraz sok z limonki.

Krok 2

Pomidory oraz cebulę pokrój w drobną kostkę, a następnie wymieszaj z przygotowanym sosem.

Krok 3

Tosty opiecz w tosterze lub piekarniku. Następnie na każdy nałóż po dużej łyżce salsy i udekoruj listkami ziół. Podawaj jako przekąskę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej