Tosty z pomidorową salsą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tosty z pomidorową salsą

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

200 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

43 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

105 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 opakowanie

3 łyżki

3 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

0.5 pęczka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zawartość opakowania Knorr wymieszaj z wodą i oliwą. Dodaj posiekaną kolendrę oraz sok z limonki.

Krok 2

Pomidory oraz cebulę pokrój w drobną kostkę, a następnie wymieszaj z przygotowanym sosem.

Krok 3

Tosty opiecz w tosterze lub piekarniku. Następnie na każdy nałóż po dużej łyżce salsy i udekoruj listkami ziół. Podawaj jako przekąskę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tosty z pomidorową salsą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Syczące węże
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej