
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
500 gramów
200 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Karkówkę kroimy w kostkę, boczek w grube plastry.
Krok 2
Mięso wkładamy do naczynia, zasypujemy przyprawą i polewamy olejem (nie za dużo, tyle, żeby mięso się nim pokryło).
Krok 3
Delikatnie mieszamy i odstawiamy co najmniej na 30 minut.
Krok 4
Mięso nakładamy na patyczki, przekładając plastrami cebuli.
Krok 5
Grillujemy 5-10 minut z każdej strony. Smacznego!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do karkówki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej