Szaszłyki fantazja

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

64

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

null

3 sztuki

null

100 gramów

1 sztuka

200 gramów

null

2 sztuki

200 gramów

3 łyżki

200 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule pokrój w grube plastry i lekko podduś na tłuszczu.

Krok 2

Mięso pokrój na kawałki. Warzywa pokrój w plastry.

Krok 3

Nabijaj na szpikulce na przemian mięso, pokrojone pomidory, paprykę, plasterki ogórka, cebuli i boczku.

Krok 4

Posmaruj olejem i upiecz. Przed podaniem posyp przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej