Szaszłyki fantazja

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

null

3 sztuki

null

100 gramów

1 sztuka

200 gramów

null

2 sztuki

200 gramów

3 łyżki

200 gramów

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule pokrój w grube plastry i lekko podduś na tłuszczu.

Krok 2

Mięso pokrój na kawałki. Warzywa pokrój w plastry.

Krok 3

Nabijaj na szpikulce na przemian mięso, pokrojone pomidory, paprykę, plasterki ogórka, cebuli i boczku.

Krok 4

Posmaruj olejem i upiecz. Przed podaniem posyp przyprawami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki fantazja - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej