Farsz z wątróbek z drobiu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz z wątróbek z drobiu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

200 gramów

null

1 sztuka

100 gramów

6 sztuk

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wątróbki usmaż na połowie masła, a następnie pokrój w kostkę.

Krok 2

Grzyby umyj i odetnij nóżki, po czym posiekaj i przysmaż na połowie masła.

Krok 3

Gdy będą zarumienione dodaj sól i pieprz, wymieszaj z wątróbkami. Faszeruj cannelloni i zapiekaj polane sosem grzybowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej