Farsz z wątróbek z drobiu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz z wątróbek z drobiu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

200 gramów

null

1 sztuka

100 gramów

6 sztuk

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wątróbki usmaż na połowie masła, a następnie pokrój w kostkę.

Krok 2

Grzyby umyj i odetnij nóżki, po czym posiekaj i przysmaż na połowie masła.

Krok 3

Gdy będą zarumienione dodaj sól i pieprz, wymieszaj z wątróbkami. Faszeruj cannelloni i zapiekaj polane sosem grzybowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farsz z wątróbek z drobiu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej