Czekolada z mleka w proszku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czekolada z mleka w proszku

Autor: mała gastronomia

ratingratingratingratingrating

52

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

50 osób wydrukowało

Pobierz pdf

126 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 opakowanie

0.5 szklanki

1.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kostkę margaryny, cukier i wodę zagotować .

Krok 2

Po zagotowaniu dodajemy 0,5 kg mleka w proszku mieszając intensywnie.

Krok 3

Na koniec dodajemy np. orzechy, rodzynki. Ja osobiście dodaję pokruszone herbatniki i wychodzi super :) Czekolada jest biała. Naprawdę smaczna polecam.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Makaron Mac and cheese
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej