Czekolada z mleka w proszku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czekolada z mleka w proszku

Autor: mała gastronomia

ratingratingratingratingrating

3

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

25 osób wydrukowało

Pobierz pdf

16 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 opakowanie

0.5 szklanki

1.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kostkę margaryny, cukier i wodę zagotować .

Krok 2

Po zagotowaniu dodajemy 0,5 kg mleka w proszku mieszając intensywnie.

Krok 3

Na koniec dodajemy np. orzechy, rodzynki. Ja osobiście dodaję pokruszone herbatniki i wychodzi super :) Czekolada jest biała. Naprawdę smaczna polecam.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Zimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.

Czytaj więcej

Delikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.

Czytaj więcej