Czekolada z mleka w proszku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czekolada z mleka w proszku

Autor: mała gastronomia

ratingratingratingratingrating

54

heart
9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

52 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

132 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

1 opakowanie

0.5 szklanki

1.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kostkę margaryny, cukier i wodę zagotować .

Krok 2

Po zagotowaniu dodajemy 0,5 kg mleka w proszku mieszając intensywnie.

Krok 3

Na koniec dodajemy np. orzechy, rodzynki. Ja osobiście dodaję pokruszone herbatniki i wychodzi super :) Czekolada jest biała. Naprawdę smaczna polecam.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czekolada z mleka w proszku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej