
Składniki
0.5 kilograma
1 opakowanie
0.5 szklanki
1.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kostkę margaryny, cukier i wodę zagotować .
Krok 2
Po zagotowaniu dodajemy 0,5 kg mleka w proszku mieszając intensywnie.
Krok 3
Na koniec dodajemy np. orzechy, rodzynki. Ja osobiście dodaję pokruszone herbatniki i wychodzi super :) Czekolada jest biała. Naprawdę smaczna polecam.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej