Czewapcze z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

75

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

50 gramów

1 szczypta

400 gramów

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj i wymieszaj z wieprzowiną i wołowiną. Dopraw solą i pieprzem oraz dodaj sodę.

Krok 2

Masę odstaw na kilka godzin do lodówki.

Krok 3

Słoninę pokrój w kostkę.

Krok 4

Z mięsa uformuj kiełbaski, polej je odrobiną oleju, posyp słoniną i zapiecz na grillu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czewapcze z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Szybka sałatka na grilla
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

średnie

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej