
Składniki
null
0.5 szklanki
null
0.5 łyżki
3 łyżki
150 gramów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sparz nasiona kminku, a następnie odsącz.
Krok 2
Połącz z twarogiem i zmiksuj ze śmietanką, żółtym serem, solą, pieprzem i papryką.
Krok 3
Schłódź.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej