Salami z papryką

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

92 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

150 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój salami w plastry, a papryki i cebulę w paski.

Krok 2

Podsmaż przygotowane składniki na rozgrzanym oleju.

Krok 3

Dodaj Fix Leczo Knorr rozmieszany w 150 mililitrach wody. Duś całość przez około 8 minut.

Krok 4

Na koniec posiekaj szczypior i posyp nim danie.

przepisy.pl

Dobra rada:

Podawaj z razowym chlebem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Warzywa z dipem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej