Salami z papryką

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

92 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 opakowanie

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

150 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój salami w plastry, a papryki i cebulę w paski.

Krok 2

Podsmaż przygotowane składniki na rozgrzanym oleju.

Krok 3

Dodaj Fix Leczo Knorr rozmieszany w 150 mililitrach wody. Duś całość przez około 8 minut.

Krok 4

Na koniec posiekaj szczypior i posyp nim danie.

przepisy.pl

Dobra rada:

Podawaj z razowym chlebem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Salami z papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej