Drobiowe szaszłyki

Autor: Ewa Sidor

ratingratingratingratingrating

184

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka myjemy suszymy i kroimy w paseczki .

Krok 2

Kostkę knorr kruszymy dodajemy oliwę ,sos sojowy ,oregano i przypraw do kurczaka knorr .Mieszamy .Wkładamy do marynaty paski mięsa .Odstawiamy na 10 min .

Krok 3

Nakładamy paseczki piersi na patyczki do szaszłyków .Smażymy na patelni grillowej

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej