Drobiowe szaszłyki przepis – Zobacz na przepisy.pl

Drobiowe szaszłyki

Autor: Ewa Sidor

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 łyżka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka myjemy suszymy i kroimy w paseczki .

Krok 2

Kostkę knorr kruszymy dodajemy oliwę ,sos sojowy ,oregano i przypraw do kurczaka knorr .Mieszamy .Wkładamy do marynaty paski mięsa .Odstawiamy na 10 min .

Krok 3

Nakładamy paseczki piersi na patyczki do szaszłyków .Smażymy na patelni grillowej

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Drobiowe szaszłyki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej