
Składniki
600 gramów
2 łyżki
1 sztuka
2 sztuki
1 szczypta
1 łyżeczka
1 łyżeczka
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W miseczce dokładnie wymieszaj 4 łyżki oliwy z ziołami prowansalskimi, oregano, bazylią i Marynatą do kurczaka Knorr.
Krok 2
Indyka pokrój na plastry i wymieszaj z marynatą. Odstaw do lodówki na 20 minut.
Krok 3
Kawałki indyka podsmaż na oliwie na patelni.
Krok 4
Dodaj pokrojoną drobno cebulę i pokrojoną w dużą kostkę paprykę. Duś pod przykryciem 10-15 minut
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do pikantnego kurczaka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej