Pastisada przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pastisada

Autor: Piotr Florczyk

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej