Pastisada przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pastisada

Autor: Piotr Florczyk

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej