Pastisada przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pastisada

Autor: Piotr Florczyk

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pastisada - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej