
Składniki
4 sztuki
2 sztuki
2 sztuki
null
null
600 gramów
2 łyżki
1 łyżka
4 łyżki
1 opakowanie
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obrane cebule grubo posiekaj.
Krok 2
Mięso pokrój w kostkę i oprósz mąką.
Krok 3
Obrane ziemniaki i marchew pokrój kawałki.
Krok 4
Na rozgrzanym smalcu podsmaż wołowinę, dodaj cebulę i podlej wodą. Zagotuj, zmniejsz płomień i duś około 1 godziny.
Krok 5
W połowie czasu gotowania dodaj marchewkę i ziemniaki.
Krok 6
Na sam koniec dodaj koncentrat i osączony groszek. Przypraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej