Dzwonko łososia w porach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dzwonko łososia w porach

Autor: natalina4

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj warzywa,por pokrój w plasterki,marchew w drobną kostkę.Opłucz pod zimną wodą łososia.Skrop sokiem z cytryny.Na sitku w parowarze ułóż fileta łososia razem z pokrojonym porem i marchewką.

Krok 2

Gotuj 15 minut na wodą z łyżką tymianku lub innych ziół.jeśli nie wyobrażasz sobie życia bez ziemniaków,możesz też w wodzie lub na sitku ugotować jeden ziemniak.

Krok 3

Wyłóż zawartość parowara na talerz.łososia dopraw sokiem z cytryny posyp świeżym rozmarynem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej