Dzwonko łososia w porach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dzwonko łososia w porach

Autor: natalina4

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj warzywa,por pokrój w plasterki,marchew w drobną kostkę.Opłucz pod zimną wodą łososia.Skrop sokiem z cytryny.Na sitku w parowarze ułóż fileta łososia razem z pokrojonym porem i marchewką.

Krok 2

Gotuj 15 minut na wodą z łyżką tymianku lub innych ziół.jeśli nie wyobrażasz sobie życia bez ziemniaków,możesz też w wodzie lub na sitku ugotować jeden ziemniak.

Krok 3

Wyłóż zawartość parowara na talerz.łososia dopraw sokiem z cytryny posyp świeżym rozmarynem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tortilla z kurczakiem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej