Dzwonko łososia w porach przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dzwonko łososia w porach

Autor: natalina4

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 pęczek

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżka

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj warzywa,por pokrój w plasterki,marchew w drobną kostkę.Opłucz pod zimną wodą łososia.Skrop sokiem z cytryny.Na sitku w parowarze ułóż fileta łososia razem z pokrojonym porem i marchewką.

Krok 2

Gotuj 15 minut na wodą z łyżką tymianku lub innych ziół.jeśli nie wyobrażasz sobie życia bez ziemniaków,możesz też w wodzie lub na sitku ugotować jeden ziemniak.

Krok 3

Wyłóż zawartość parowara na talerz.łososia dopraw sokiem z cytryny posyp świeżym rozmarynem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dzwonko łososia w porach - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej