
Składniki
2 sztuki
null
null
null
4 sztuki
2 sztuki
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka roztrzep w misce.
Krok 2
Cebulę posiekaj, chilli pokrój w paski, kolendrę posiekaj i dodaj do jajek. Dopraw i wymieszaj.
Krok 3
Rozgrzej na dużej patelni olej, na który wlej rozbite jajka tak, aby powstały dwa cieniutkie omlety i smaż na złoty kolor. Gotowy omlet złóż na pół, a do dekoracji użyj listki kolendry.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej