Ekspresowy makaron z brokułem tuńczykiem i fetą
łatwe
11 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
200 gramów
1 sztuka
100 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W czasie kiedy gotuje się makaron przygotowujemy pozostałe składniki.
Krok 2
Ugotowany wcześniej brokuł podzielony na różyczki smażymy przez chwilę na maśle, po czym dodajemy tuńczyka. Całość smażymy jeszcze przez chwilę i doprawiamy przyprawą w kostkach z czosnkiem.
Krok 3
Brokuł i tuńczyka łączymy z ugotowanym makaronem oraz z pokruszonym na kawałki serem typu feta.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej