Ekspresowy makaron z brokułem tuńczykiem i fetą
łatwe
13 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
200 gramów
1 sztuka
100 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W czasie kiedy gotuje się makaron przygotowujemy pozostałe składniki.
Krok 2
Ugotowany wcześniej brokuł podzielony na różyczki smażymy przez chwilę na maśle, po czym dodajemy tuńczyka. Całość smażymy jeszcze przez chwilę i doprawiamy przyprawą w kostkach z czosnkiem.
Krok 3
Brokuł i tuńczyka łączymy z ugotowanym makaronem oraz z pokruszonym na kawałki serem typu feta.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej