PRZEPISY.PL

Gulasz wołowy

Autor: garlic
  • 90
  • 8
  • Średnie
  • 0
16
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • czerwona fasola z puszki1 opak
  • cebula3 szt
  • czosnek ząbki 2 szt
  • koncentrat pomidorowy2 łyżki
    • Krok 1

      Mięso pokrój w kostkę i podsmaż. Cebulę posiekaj i zeszklij. Dodaj do mięsa.
    • Krok 2

      Całość zalej wodą i duś pod przykryciem na wolnym ogniu przez 60 minut.
    • Krok 3

      Na pozostałym oleju podsmaż pokrojoną w kostkę paprykę i marchewkę. Dodaj do mięsa wraz z posiekanym czosnkiem.
    • Krok 4

      Fix Gulasz Knorr dodaj do gulaszy cały czas mieszając. Duś 20 minut.
    • Krok 5

      Pod koniec gotowania dodaj fasolę i koncentrat pomidorowy. Wymieszaj.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Fix Gulasz węgierski KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    0
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    8
    Łatwe
    605
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    715
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Średnie
    150
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe