Faszerowane papryczki chili przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Faszerowane papryczki chili

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

25 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryczki chili umyj dokładnie osusz i rozetnij. Usuń nasiona i zalej papryczki wrzątkiem. Pozostaw na jedną minutę, odsącz i przelej zimną wodą.

Krok 2

Nadziej połówki warzyw rozkruszonym serem pleśniowym.

Krok 3

Faszerowane papryczki ułóż na półmisku i tuż przed podaniem polej je odrobiną miodu akacjowego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej