Faszerowane papryczki chili

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

25 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Papryczki chili umyj dokładnie osusz i rozetnij. Usuń nasiona i zalej papryczki wrzątkiem. Pozostaw na jedną minutę, odsącz i przelej zimną wodą.

Krok 2

Nadziej połówki warzyw rozkruszonym serem pleśniowym.

Krok 3

Faszerowane papryczki ułóż na półmisku i tuż przed podaniem polej je odrobiną miodu akacjowego.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Faszerowane papryczki chili - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej