Serowo-cebulowy chleb z chili przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Serowo-cebulowy chleb z chili

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

6

171 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

80 osób wydrukowało

Pobierz pdf

162 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

500 gramów

8 gramów

350 mililitrów

1 opakowanie

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Posiekaj papryczkę chili. Zmieszaj wszystkie składniki razem w dużej misce.

Krok 2

Wysmaruj formę do pieczenia miękkim masłem i wstaw ciasto.

Krok 3

Odstaw foremkę na 30 minut w ciepłe miejsce.

Krok 4

Piecz w 180 °C przez 40 minut.

1

Opinie o przepisie

  • Robert Matuszewski

    Robert Matuszewski , 18.11.2020

    Przepis wykonany 1:1 i jak dla mnie jest tam za dużo maślanki. Przy takiej ilości maślanki i mąki nie da się prawidłowo przygotować ciasta.

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Serowo-cebulowy chleb z chili  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Smażone oliwki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej