Faszerowane parówki

Autor: sylkach

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

7 sztuk

100 gramów

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Parówki naciełam wzdłuż,robiąc dość spory 'rowek'-miejsce na farsz.Cebulkę i ogórek drobno posiekałam.Ser starłam na tarce o drobnych oczkach.Wymieszałam wszystko i dodałam pół szklanki ketchupu.Powstałym farszem napełniłam zagłębienia w parówkach.Na blachę wyłożyłam folię aluminiową i poukładałam parówki obok siebie.Zapiekałam w rozgrzanym piekarniku,w temp.200 stopni.około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Królewski tort
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej