Faszerowane parówki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Faszerowane parówki

Autor: sylkach

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

7 sztuk

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Parówki naciełam wzdłuż,robiąc dość spory 'rowek'-miejsce na farsz.Cebulkę i ogórek drobno posiekałam.Ser starłam na tarce o drobnych oczkach.Wymieszałam wszystko i dodałam pół szklanki ketchupu.Powstałym farszem napełniłam zagłębienia w parówkach.Na blachę wyłożyłam folię aluminiową i poukładałam parówki obok siebie.Zapiekałam w rozgrzanym piekarniku,w temp.200 stopni.około 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Faszerowane parówki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tatar żydowski
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej