
Składniki
1 szklanka
0.5 szklanki
3 sztuki
2 łyżki
4 plastry
375 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Żółtka lekko ubij.
Krok 3
Na małej patelni usmaż bekon, aż stanie się chrupiący.
Krok 4
Następnie ugotuj makaron i wyłóż go na półmisek.
Krok 5
Wymieszaj go z żółtkami, śmietaną, serem i bekonem. Posyp szczypiorkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej