Filety z halibuta II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z halibuta II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

4 łyżki

null

null

2 łyżki

1 szklanka

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, wymieszaj z przyprawami i białym winem.

Krok 2

Filety umyj i oczyść, następnie włóż do marynaty na godzinę.

Krok 3

Przed pieczeniem oczyść delikatnie z marynaty i piecz 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Placek à la podpłomyk
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej