Filety z halibuta II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z halibuta II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

4 łyżki

null

null

2 łyżki

1 szklanka

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, wymieszaj z przyprawami i białym winem.

Krok 2

Filety umyj i oczyść, następnie włóż do marynaty na godzinę.

Krok 3

Przed pieczeniem oczyść delikatnie z marynaty i piecz 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej