Filety z halibuta II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z halibuta II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

4 łyżki

null

null

2 łyżki

1 szklanka

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, wymieszaj z przyprawami i białym winem.

Krok 2

Filety umyj i oczyść, następnie włóż do marynaty na godzinę.

Krok 3

Przed pieczeniem oczyść delikatnie z marynaty i piecz 10 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z halibuta II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej