PRZEPISY.PL

Filety z indyka

  • 45
  • 4
  • Średnie
  • 0
2
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • filety z piersi indyka 4 szt
  • szynka50 g
  • bułka tarta10 g
  • mąka10 g
  • serek topiony
  • jajko1 szt
  • sól
  • pieprz
  • olej
    • Krok 1

      Filety umyj, rozbij tłuczkiem i posól.
    • Krok 2

      Szynkę posiekaj i połóż na połowie filetu.
    • Krok 3

      Na drugiej ułóż plasterki topionego sera.
    • Krok 4

      Każdy filet złóż na pół, obtocz w mące, rozbitym jajku i bułce tartej.
    • Krok 5

      Rozgrzej tłuszcz i usmaż na nim filety.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    39
    osób dodało do Mniamlisty
    90''
    4
    Łatwe
    133
    osoby dodały do Mniamlisty
    30''
    2
    Łatwe
    16
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe
    380
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    6
    Łatwe