Filety z łososia II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z łososia II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

8 łyżek

4 sztuki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki marynaty - sos sojowy, musztarda, ocet winny.

Krok 2

Rybę zamarynuj i pozostaw lodowce na 1 godzinę.

Krok 3

Wysmarowaną marynatą rybę piecz 4 minuty.

Krok 4

Następnie obróć, posmaruj drugą stronę i piecz kolejne 4.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Aromatyczna zupa pomidorowa
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej