Filety z łososia II

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

8 łyżek

4 sztuki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki marynaty - sos sojowy, musztarda, ocet winny.

Krok 2

Rybę zamarynuj i pozostaw lodowce na 1 godzinę.

Krok 3

Wysmarowaną marynatą rybę piecz 4 minuty.

Krok 4

Następnie obróć, posmaruj drugą stronę i piecz kolejne 4.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej