
Składniki
2 łyżki
8 łyżek
4 sztuki
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki marynaty - sos sojowy, musztarda, ocet winny.
Krok 2
Rybę zamarynuj i pozostaw lodowce na 1 godzinę.
Krok 3
Wysmarowaną marynatą rybę piecz 4 minuty.
Krok 4
Następnie obróć, posmaruj drugą stronę i piecz kolejne 4.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej




























