Filety z łososia II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety z łososia II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

8 łyżek

4 sztuki

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki marynaty - sos sojowy, musztarda, ocet winny.

Krok 2

Rybę zamarynuj i pozostaw lodowce na 1 godzinę.

Krok 3

Wysmarowaną marynatą rybę piecz 4 minuty.

Krok 4

Następnie obróć, posmaruj drugą stronę i piecz kolejne 4.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety z łososia II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej