
Składniki
6 sztuk
1 sztuka
4 sztuki
2 sztuki
4 sztuki
4 łyżeczki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę pokrój na paski.
Krok 2
W tym czasie cebulę oraz czosnek pokrój na plasterki, a pomidory sparz, obierz i pokrój w kostkę.
Krok 3
Chwilę duś, a następnie dodaj kawałki ugotowanej ryby. Duś jeszcze 5 minut. Podawaj z ryżem.
Krok 4
Zagotuj 500ml wody, wrzuć kostkę bulionową.
Krok 5
Następnie dodaj rybę. Gotuj, aż będzie miękka.
Krok 6
Na rozgrzany olej wrzuć pomidory, cebulę i czosnek i dodaj wszystkie przyprawy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół z kury z pietruszką i lubczykiem Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej