
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
50 gramów
1 łyżka
1 pęczek
8 plastrów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę opłucz i pokrój na kawałki.
Krok 2
Warzywa umyj, oczyść i włóż do rondla z litrem wrzącej wody. Gotuj około 20 minut, a następnie przypraw.
Krok 3
Włóż pokrojoną rybę, przykryj i ugotuj.
Krok 4
Słoninę pokrój na kawałki.
Krok 5
Rybę ułóż na półmisku i posyp słoniną.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej