
Składniki
null
15 gramów
2 sztuki
1 sztuka
null
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój, posól, oprósz mąką i majerankiem, a następnie włóż do rondla.
Krok 2
Podlej wodą, przykryj i ugotuj.
Krok 3
Gdy mięso będzie miękkie dodaj główkę poszatkowanej kapusty.
Krok 4
Zetrzyj jabłka i dodaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Makaron w sosie pieczarkowym
20 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej