
Składniki
null
15 gramów
2 sztuki
1 sztuka
null
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój, posól, oprósz mąką i majerankiem, a następnie włóż do rondla.
Krok 2
Podlej wodą, przykryj i ugotuj.
Krok 3
Gdy mięso będzie miękkie dodaj główkę poszatkowanej kapusty.
Krok 4
Zetrzyj jabłka i dodaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej