
Składniki
null
15 gramów
2 sztuki
1 sztuka
null
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój, posól, oprósz mąką i majerankiem, a następnie włóż do rondla.
Krok 2
Podlej wodą, przykryj i ugotuj.
Krok 3
Gdy mięso będzie miękkie dodaj główkę poszatkowanej kapusty.
Krok 4
Zetrzyj jabłka i dodaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej