Gęś duszona w kapuście przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gęś duszona w kapuście

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

6 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

15 gramów

2 sztuki

1 sztuka

null

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso pokrój, posól, oprósz mąką i majerankiem, a następnie włóż do rondla.

Krok 2

Podlej wodą, przykryj i ugotuj.

Krok 3

Gdy mięso będzie miękkie dodaj główkę poszatkowanej kapusty.

Krok 4

Zetrzyj jabłka i dodaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gęś duszona w kapuście - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej