
Składniki
1 sztuka
0.5 sztuki
0.5 sztuki
6 sztuk
3 łyżki
1 sztuka
3 łyżki
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapustę poszatkować, pomidorki pokroić na pół, rzodkiewkę w plasterki, a paprykę w paseczki. Wszystkie warzywa wymieszać, dodać kukurydzę.
Krok 2
Majonez wymieszać z ketchupem i sosem Szefa, polać sałatkę i posypać grzankami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej