Góralska pasta z bryndzy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Góralska pasta z bryndzy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 szklanki

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i posiekaj drobniutko.

Krok 2

Czosnek wymieszaj razem z serem i orzechami.

Krok 3

Dopraw do smaku odrobiną pieprzu.

Krok 4

Przełóż do miski i odstaw na 2 godziny do lodówki.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Kotlety pożarskie
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej