Góralska pasta z bryndzy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Góralska pasta z bryndzy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 szklanki

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i posiekaj drobniutko.

Krok 2

Czosnek wymieszaj razem z serem i orzechami.

Krok 3

Dopraw do smaku odrobiną pieprzu.

Krok 4

Przełóż do miski i odstaw na 2 godziny do lodówki.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Budyniowiec
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej