Góralska pasta z bryndzy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Góralska pasta z bryndzy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 szklanki

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i posiekaj drobniutko.

Krok 2

Czosnek wymieszaj razem z serem i orzechami.

Krok 3

Dopraw do smaku odrobiną pieprzu.

Krok 4

Przełóż do miski i odstaw na 2 godziny do lodówki.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Góralska pasta z bryndzy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej