Grzanki orzechowo-serowe

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
15 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 mililitrów

50 gramów

1 sztuka

100 gramów

2 łyżki

1 łyżeczka

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser włóż do naczynia, po czym zmieszaj z koniakiem i musztardą.

Krok 1

Stopniowo dodawaj masło i wymieszaj wszystkie składniki. Następnie dodaj orzechy.

Krok 1

Bagietkę pokrój na małe kromki i posmaruj przygotowaną pastą. Piecz w piekarniku 5-7 minut.

0

Opinie o przepisie

1 osoba ogląda przepis:
Pączki
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej