
Składniki
100 gramów
1 łyżeczka
1 sztuka
50 mililitrów
2 łyżki
50 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser włóż do naczynia, po czym zmieszaj z koniakiem i musztardą.
Krok 2
Stopniowo dodawaj masło i wymieszaj wszystkie składniki. Następnie dodaj orzechy.
Krok 3
Bagietkę pokrój na małe kromki i posmaruj przygotowaną pastą. Piecz w piekarniku 5-7 minut.

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej